It's time to go... BRAVE SHINE~

カトゥーン azaz KAT-TUN.  2001-ben kerültek be Johnny Kitagawa szárnyai alá, mint a Kinki Kids háttértáncosai, de hamarosan nagyobb sikereket értek el, mint maga a két énekes. Így alakult meg a banda, mely az akkori 6 fiú nevének kezdőbetűjéből jött össze, a kötőjel pedig a rajongóikat jelképezi. 2010-ben Akanishi Jin kilépett, és Amerikában kezdett szóló karrierbe, így már csak öten maradtak. Több, mint 10 év kemény munka meghozta gyümölcsét; mára már Japán egyik legjobb pop bandái közé sorolhatók.

01. KAT-TUN
02. Albumdiszkográfia
03. Dalszövegek
04. Cartoon KAT-TUN
05. Doramák
06. Érdekességek
07. Fordítások
08. Galéria
09. Média
10. Augusztusi TV szereplések

Keress minket facebook-on is!

 
Nyilatkozat

Sem az oldal, sem én nem állok kapcsolatban a KAT-TUN bármely tagjával,illetve Jinnel.  Semmilyen kapcsolatom nincs velük, és mint a cím is mutatja, ez egy rajongói oldal. A információkat különböző angol oldalakról szedem, illetve barátoktól, nincs semmi egetrengető forrásom sem.
A letöltésekért nem felelek, azokat 24 órán belül törölnöd kell a gépedről, ha nem teszed, és valami probléma lesz, nekem ahhoz sincs semmi közöm.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ti.
Indulás: 2012-04-15
 
Daily.

56. Kaizokuban koncert letöltése

2012.07.28. 23:41, Hamano

Konna^^ Későn, de végülis jöttem frissel^^Hát a mai napom nem úgy alakult, ahogy terveztem,d e mindegy, a lényeg h meghoztam, amit ma akartam: mostmár letölthetitek a 2005-ös Kaizokuban koncertet, mely a KAT-TUN 2. koncertje volt :33

A koncert menüt itt nézhetitek meg: Koncertek.

Jah, amúgy a KT > Média részben találjátok meg.

55. Album letöltések, cserék

2012.07.26. 12:14, Hamano

Heyho^^ Először is módosítottam a cseréken, 2 lekerült, helyette felkerült 3 új, akinek az ikonja nem tetszik, szóljon nyugodtan, aki meg szeretne cserét, kérjen nyugodtan, nem harapok :3

A maradék Single-ket is feltöltöttem, de azokat még nem rendszereztem, a korábbi mappából elérhetitek őket, este vagy holnap pedig már menüben i sbenn lesznek. Viszont az albumokkal végeztem, az összes eddig megjelent nagy albumot (6 db) mostmár le lehet tölteni innen.

#54. Hajmanőverek

2012.07.25. 09:21, Hamano

Ohayo. Ahogy fölkeltem, kábé tátva maradt a szám, miután ezt a képet megláttam: {katt}

Nos hát igen, a KAT-TUN 2 ötöde manőverezett kicsit a hajával~ Junnonak jól áll a szőke, de én speciál imádtam a fekete haját, úgyhogy... azt hiszem, ezt még szoknom kell O_O

Azt meg tudtuk, hogy Ueda újra le fogja vágatni a haját a Boys on the run miatt, de na. Akkor is sokk-ként ért. Ki lesz a következő? Koki narancssárga hajjal esetleg?

#53. 12 db single letöltés

2012.07.24. 22:05, Hamano

Na konbanwa :3 Hoztam nektek sok-sok letöltést :33 Ezek pedig nem mások, mint 12 darab single, a többit holnap kapjátok, mediafire már kezd cseszekedni~ XD

Az első 12 single került fel, ezek:  Real Face, Signal, Bokura no Machi de, Yorokobi no Uta, Keep the faitj, Lips, Don't you ever stop,  White X'mas, One drop, Rescue, Love yourself és a Going!

Ebből a mappából letölthetitek, holnap a helyükre rakom őket. Oya^^

#52. Blog

2012.07.23. 16:56, Hamano

Na heyho. Egy kis újítás következik... az eddigi frissek mind eltűntek, de csak mert lecseréltem a hírek/cikkek főoldalt blogra, így már hozzá lehet szólni a frissekhez a jövőben.

Egy látogató kérte, remélem midenkinek jobban fog így tetszeni. Nekem még szoknom kell, az is biztos~ Este jövök frissel, de most megyek tecsóba =_= baii.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Akanishi Jin. A KAT-TUN ex "A" betűje, 2010 őszén lépett ki, hogy szóló karrierbe kezdjen az Amerikai Egyesült Államokban. Korábban már töltött itt fél évet, azt mondja, ekkor szeretett bele az országba. 2012 januárjában közös képeket láthattunk Kuroki Meisával az újságokban, akivel februárban össze is házasodott, és szeptemberre várható a baba. A románcot Johnny Kitagawa nem hagyta jóvá, számos szereptől megfosztotta, turnéját lerövidítette, de reméljük, hamarosan minden a régi lesz.

01. Jin
02. USA történet
03. Albumdiszkográfia
04. Doramák
05. Dalszövegek
06. Média
07. Twitter
08. Fordítások

Hivatalos...
facebook   |   twitter   |   youtube   |   honlap

Csatlakozz hozzánk Te is! {facebook fancsoport}

 
Chat

A nevem Hamano. Szívesen megnézem a dizidet, esetleg versenyre is jelentkezek. Ne káromkodj, ne szidj se engem, se a KAT-TUN-t, se Jin-t.

 
Szökevények<3

Sorrend nem számít!

        

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2012.09.18. 20:30
2012.09.12. 09:11
2012.09.08. 19:28
2012.09.04. 21:18
2012.08.30. 20:08
Friss hozzászólások
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!