It's time to go... BRAVE SHINE~

カトゥーン azaz KAT-TUN.  2001-ben kerültek be Johnny Kitagawa szárnyai alá, mint a Kinki Kids háttértáncosai, de hamarosan nagyobb sikereket értek el, mint maga a két énekes. Így alakult meg a banda, mely az akkori 6 fiú nevének kezdőbetűjéből jött össze, a kötőjel pedig a rajongóikat jelképezi. 2010-ben Akanishi Jin kilépett, és Amerikában kezdett szóló karrierbe, így már csak öten maradtak. Több, mint 10 év kemény munka meghozta gyümölcsét; mára már Japán egyik legjobb pop bandái közé sorolhatók.

01. KAT-TUN
02. Albumdiszkográfia
03. Dalszövegek
04. Cartoon KAT-TUN
05. Doramák
06. Érdekességek
07. Fordítások
08. Galéria
09. Média
10. Augusztusi TV szereplések

Keress minket facebook-on is!

 
Nyilatkozat

Sem az oldal, sem én nem állok kapcsolatban a KAT-TUN bármely tagjával,illetve Jinnel.  Semmilyen kapcsolatom nincs velük, és mint a cím is mutatja, ez egy rajongói oldal. A információkat különböző angol oldalakról szedem, illetve barátoktól, nincs semmi egetrengető forrásom sem.
A letöltésekért nem felelek, azokat 24 órán belül törölnöd kell a gépedről, ha nem teszed, és valami probléma lesz, nekem ahhoz sincs semmi közöm.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ti.
Indulás: 2012-04-15
 
Daily.
Archívum - 2012. augusztus

#77. Koncert letöltések

2012.08.30. 20:08, Hamano

Heyy. Hoztam megint 2 koncert letöltést, vagyis csak egyet... de mégis kettőt. Na, elmagyarázom. XD

Szóval eddig is fönn volt a 2002-es Okyakusama wa Kami sama koncert, de a minősége nem volt a legjobb, úgyhogy most hoztam egy tök jót.

Innen letölthetitek.

A másik koncert pedig Jin tavalyi koncertje, ami nem más, mint a Yellow Gold Tour 3011. Imáááádtam, és hatalmas Jin fanatikussá tett <3 Jóval nagyobbá, mint voltam, szóval ajánlom figyelmetekbe ezt is :D

Innen letölthetitek.

Én amúgy emiatt a kép miatt néztem meg. xD {tessék alsótájékra koncentrálni}

Egy kis hír pedig, hogy a dél-koreai BOYFRIEND együttes egyik tagjának, Minwoo-nak saját bevallása szerint a KAT-TUN a kedvencj jpop bandája :33

#76. Bem movie

2012.08.23. 10:23, Hamano


[BEM MOVIE] Kame: "Az akció jelenetek fel vannak fűtve, és olyanok, mint amilyen egy filmbe kell. És mindenki ruhája is megváltozott."

"Bár csak fél év telt el az utolsó alkalom óta,  nagyon meglepett, hogy Fuku-kun mennyit nőtt."

"A szünetekben szeretünk hárman "jöjjünk ki jól" játékot játszani.* Fuku-kun nevetése nagyon megnyugtat.


* "get along well" forcast game volt eredetileg, de máshogy nem tudtam lefordítani. És mellesleg olyan szó sincs, hogy forcast. :"D Mindegy, a lényeget azért értitek.

#75. Gatsuun 8/20

2012.08.22. 17:30, Hamano

Hoztam néhány infot, megy ilyen vicces kis cuccokat x3

01. Elkezdtek Nakamaru doramájáról beszélni, és Junno "Nakamatsu"-nak szólította. Yuichi kijavította, hogy ő "Akamatsu"-t játszotta és a neve Nakamaru.

Aztán Koki azt mondta Junnonak, hogy "Ne mixeld össze az infot a rögtönzéseddel! Akamatsu szerepét játszotta!

Utána Nakamaru megkérdezte Junnot, hogy látta e a doramáját. Junno azt mondta, hogy "Igen... Sok benne a cosplayezés." (valószínű nem látta) És Junno még meg is kérdezte, hogy végződik a dorama.

02. Koki megemlítette, hogy az új filmjében, az Ooku-ban egy 15 éves fiatal szerepét fogja játszani. Ezért kellett leborotválnia a lábát.

Azt mondta, hogy a filmezése nagyon nehéz volt. Régebbi időszak a Hissatsu-nál. A film október 12.-én jelenik meg.

03. Beszélgettek az új single-jükről, ami már a 19.! Meglepőnek találták, hogy ez már a 19! Koki azt mondta, hogy úgy érzi magát, mintha még csak a 8. jelent volna meg. Erre Maru: "Nem... hisz még csak most jelent meg a 2. lemezünk! A signal!!!" Koki erre azt mondta, hogy még mindig nagyon jól emlékszik annak a felvételére. Junno erre, hogy ő nem melékszik semmire. Koki: "Valamire emlékezned kéne, tudod?!"

Aztán Junno megemlítette, hogy megnézte Yassan doramáját, amelynek a KAT-TUN énekelt az ost-ját. Erre Koki és Maru: "Ha más csapatok doramáit nézed, akkor próbáld meg a tagok doramáit is végignézni, oké?!"  XDDD

04. A Fumetsu no Scrum-ot Junno koreografálta. Azt mondta, hogy 6 napja volt, hogy megalkossa a koreot a dalhoz. Minden nap rajta dolgozott. ("A" rész az első nap, következőn a kórus része, stb...). Mikor minden részt befejezett, egyszer elpróbálta az egészet, és majd mégegyszer a stúdióban. Volt néhány rész, amit ott korrigáltak.

Junno azt mondta, hogy nagyon boldog, hogy be tudta fejezni, és hogy ő vezette, adta le a táncot a tagoknak, és mindenki követte és együtt működött vele.
Maru: "Természetesen, ez egy munka." (gondolom itt a minőségére gondolt, hogy nemh olmi silány utánzat)
 
05. Szó volt Koki új szólójáról, a "Black or White"-ról is. Azt mondta, hogy tele van tánccal az egész. A PV forgatása került rengeteg energiába, soha nem gondolta volna, hogy ennyibe fog telni (vagy hogy ennyit kell táncolnia majd).
 
 

 

 

 

#74. FNS borítók

2012.08.22. 13:21, Hamano

Kijött 3 Fumetsu no Scrum borító, katt eredeti mértért^^

   

 

#73. Fumetsu no Scrum PV preview

2012.08.21. 23:55, Hamano

Kijött egy holnap reggeli műsorban a Fumetsu no Scrum PV előzetese.

Itt megnézhetitek, mert le van tiltva a videónál a beágyazás.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Akanishi Jin. A KAT-TUN ex "A" betűje, 2010 őszén lépett ki, hogy szóló karrierbe kezdjen az Amerikai Egyesült Államokban. Korábban már töltött itt fél évet, azt mondja, ekkor szeretett bele az országba. 2012 januárjában közös képeket láthattunk Kuroki Meisával az újságokban, akivel februárban össze is házasodott, és szeptemberre várható a baba. A románcot Johnny Kitagawa nem hagyta jóvá, számos szereptől megfosztotta, turnéját lerövidítette, de reméljük, hamarosan minden a régi lesz.

01. Jin
02. USA történet
03. Albumdiszkográfia
04. Doramák
05. Dalszövegek
06. Média
07. Twitter
08. Fordítások

Hivatalos...
facebook   |   twitter   |   youtube   |   honlap

Csatlakozz hozzánk Te is! {facebook fancsoport}

 
Chat

A nevem Hamano. Szívesen megnézem a dizidet, esetleg versenyre is jelentkezek. Ne káromkodj, ne szidj se engem, se a KAT-TUN-t, se Jin-t.

 
Szökevények<3

Sorrend nem számít!

        

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2012.09.18. 20:30
2012.09.12. 09:11
2012.09.08. 19:28
2012.09.04. 21:18
2012.08.30. 20:08
Friss hozzászólások
 

Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról